Blaavand tømrer

Få gode råd til renovering – og råd til selv at gå i gang

Få gode råd til renovering

”Mit hjem er min bolig”. Sådan lyder et gammelt ordsprog – og der er i den grad noget om det. Vores bolig er en vigtig del af vores liv og vores hverdag. Her skal både være plads til alle dem der bor der – og rart at være. Og er der ikke det, så må man naturligvis gøre noget ved det. Det kan være, at der skal laves nyt køkken eller bad, der er tidssvarende. Det kan også være, at der skal en større renovering i gang for at skabe plads til endnu et familiemedlem. Uanset hvad, så er det godt at forberede sig. For de fleste renoveringer tager ikke alene tid. De koster også penge.

Læg en plan for det hele

Står I over for en større eller mindre renovering af jeres bolig? Og har I allerede en plan for hvad der skal laves – og hvordan? Ellers er der masser af inspiration at hente rundt omkring på internettet. Uanset om det gælder etablering af et nyt værelse eller et helt nyt køkken/alrum. Om det er udvendigt eller indvendigt. Så snart I har fundet ud af hvorledes I ønsker det endelige resultat er I klar til at gå i gang. Måske står I selv for hele eller dele af projektet. Måske skal I have fat i en eller flere håndværkere. Men hvad enten I vælger den ene eller den anden løsning, så bør sikre jer, at I har pengene til det.

Har I brug for et lån?

Skal renoveringen blive en succes, nytter det ikke noget at gå alt for meget på kompromis. Og I skulle heller ikke gerne løbe tør for penge halvvejs gennem jeres projekt. Har I ikke penge til at udleve alle jeres drømme? Så kan I overveje at låne jer til dem. Det kan I enten gøre i jeres egen bank – eller en af de mange online låneudbydere, der findes på nettet. En af disse er Basisbank.

Basisbank har været på banen siden 2000 og har derfor opbygget et solidt og godt omdømme. Her kan I låne fra 30.000 og helt op til den halve million kroner, og I kan vælge mellem 12 forskellige lån.

Kom hurtigt i gang

Tripper I efter at komme i gang med jeres renovering? Så vil I ofte opleve at skulle vente i ugevis på et lån fra de traditionelle banker. Vælger I i stedet et onlinelån, er I garanteret en endog rigtig hurtig ekspeditionstid. Typisk vil I kunne låne pengene og modtage dem samme dag! Dette forudsætter naturligvis at I bliver godkendt til at låne. Lyder det fristende? Så husk samtidig at tjekke, hvad det vil koste jer at låne et givent beløb. Og overvej også samtidig om I har råd til det. For der er jo tale om et lån. Og lån skal gerne betales tilbage igen inden for en given tidsramme.